man fashion

The boat shoe’s хит за ова лето

Својот камбек го направија пред неколку години, но оваа година секој маж треба да има барем еден пар вакви чевли. Бродските чевли оваа година добија интересен и свеж дизајн, со весели бои. Се разбира може да ги носите со тексас или платнени шорцеви, со маица или кошула.

Напиши коментар