Дестинации

“The Conrad Sanya Haitang Bay”, Кина – луксузно одмаралиште за раскошен одмор

Ова луксузно одмаралиште е сместено во идиличната регија “Hainan”…

“The Conrad Sanya Haitang Bay” е местото кое сигурно ќе личи на Вашите најубави сништа, пред сé, бидејќи поседува сé што е потребно за незаборавен одмор. Ентериерот на собите, односно вилата, претставува вистинска уметност. Со оглед на близината на морето, може да се опуштите на брегот, со звукот на неверојатните бранови. Ако пак, повеќе сте авантуристички тип, подготвени дел од одморот да го поминете во посета на градовите кои се наоѓаат во близина, на располагање Ви се разни туристички тури… На гостите им е на располагање хидромасажна када, надворешен базен…

Ресторанот во хотелот преферира азиска и европска кујна. Храната секогаш е свежа и вкусна. Овде може да се опуштите со некој од најубавите коктели на денешнината…

Напиши коментар