man fashion

The Heritage Black Bay часовникот на TUDOR за мажите со стил

Во чест на 60 годишната историја TUDOR го претстави новиот модел од Heritage линијата, The Heritage Black Bay. Направен врз класичниот модел од 1950 години кој беше фамозно направен да може издржи под вода, новиот повторно е посветен на морето и е водоотпорен до 200 метри длабочина.

Познати по вниманието за деталите и добриот дизајн, TUDOR совршено го искомбинира старото со ново.

 

Напиши коментар