man fashion

The Reracs пролет/лето 2012

Интересна пролетно летна колекција која се одликува со уникатен стил и ги има своите препознатливи карактеристични за овој бренд акценти. За оваа сезона брендот форсира по интензивни бои како што е темна вишна и тиркиз во комбинација со белата што го неутрализира нивниот ефект. Прекрасно вклопени елегантни парчиња во кежуал стилот.

 

Напиши коментар