← НАЗАД НА БОЗА

„The St. Regis Bahia Beach“ – Кариби

„The St. Regis Bahia Beach“ – Кариби
948 Читања

Совршен резорт на Карибите – сместен на самиот брег, среде раскошната тропска вегетација, изграден според највисоките светски стандарди и ултра модерен дизајн. Уживајте во галеријата:

The St. Regis Bahia Beach, Puerto Rico — Rio Grande, Puerto Rico

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk