Мода

Тие прекрасни чевли…

Има толку многу неуспешни обиди да се да се објасни зошто жената е толку многу опседната со чевли, и што всушност претставува таа пасија кон чевли. И до ден денес сеуште е необјаснето, или подобро кажано сеуште мажите не го пронашле вистинскиот начин да си објаснат зошто чевлите се наоѓаат толку високо на листата на приоритети кај жената.

Ова се омилените чевли на секоја жена:

Напиши коментар