Prison brake

Тигрите се помалку на број

Чуда на природата на кои им се заканува исчезнување

Националниот парк Рантамборе во индиската држава Раџастан

Дали сакате тигри? Па ова е место каде можете да ги видите. Сепак, популацијата на тигрите е значително намалена, а денес има околу 3.200, а половина од нив живеат во Индија. Доколку ништо не се преземе, овие животни можат да изумрат.

Напиши коментар