Убавина

Тиркизни нокти за крајот на летото

Тешко ни е да поверуваме дека летото си оди…Затоа решивме да го испратиме со бојата што го обележа ова лето и беше апсолутен хит – бојата на морето и небото, магичната тиркизна боја.

Во таа група ги вбројуваме и останатите нијанси на сината боја. Сите тие во комбинација со еднобоен аутфит во светли бои изгледа свежо и модерно.

Пред нас е долга и студена зима, според информациите што ги имаме, па затоа не брзајте, имаме доволно време за есенските бои. Последните денови од летото нека бидат во знакот на тиркизната боја.  Погледнете колку слатко изгледаат ноктите обоени во тиркиз.

 

 

Напиши коментар