Убавина

Точките не го одминаа ни маникирот

Веќе подолго време точките како декорација се силен бран во светот на модата. И кога некаде нешто ќе почне, со брзината на светлината се рефлектира врз се она што подразбира стил, мода и убавина. Точките се навистина една забавна декорација и веднаш го менуваат изгледот на ноктите. Во зависност од вашиот вкус тоа може да биде скромно акцентирање само на еден нокт и во иста боја, или пак да се впуштите во летниот тренд каде владеат неон и колор блок струите. Еве неколку добри маникир предлози:

 

 

 

Напиши коментар