man fashion

Том Бреди е пример како треба да изгледа модерниот маж

Тој е поранешен фудбалер, а сега откако се повлече од фудбалската кариера е познат како сопруг на најплатениот модел на денешницата Жизел Бундхен.

Том важи за еден од најдобро облечените мажи. Секогаш среден од глава до пети, а овој пат го претставува својот стил во магазинот за мажи VMan.

 

Напиши коментар