man fashion

Tom Ford – гламурозен стајлинг

Колекцијата што денес ви ја претставуваме е наменета за пролет-лето 2013-та година, дело на брендот тренд сетер, легердарниот Tom Ford.

Нивните модели секогаш се специфични, веднаш паѓаат во око со својата оргиналност и новитети во однос на кроеви, бои и уникатни аксесоари.

Ако сакате да оставите впечаток и да доловите гламурезон и воедно сексапилен стајлинг, вашиот избор нека биде Tom Ford.

Tom Ford spring-summer 2013 menswear (1)

Tom Ford spring-summer 2013 menswear (2)

Tom Ford spring-summer 2013 menswear (3)

Tom Ford spring-summer 2013 menswear (4)

Tom Ford spring-summer 2013 menswear (5)

Tom Ford spring-summer 2013 menswear (7)

Tom Ford spring-summer 2013 menswear (8)

Tom Ford spring-summer 2013 menswear (9)

Tom Ford spring-summer 2013 menswear (10)

Tom Ford spring-summer 2013 menswear (11)

Tom Ford spring-summer 2013 menswear (12)

Tom Ford spring-summer 2013 menswear (13)

Tom Ford spring-summer 2013 menswear (14)

Tom Ford spring-summer 2013 menswear (15)

Tom Ford spring-summer 2013 menswear (16)

Tom Ford spring-summer 2013 menswear (17)

Tom Ford spring-summer 2013 menswear (18)

Tom Ford spring-summer 2013 menswear (19)

Tom Ford spring-summer 2013 menswear (20)

Tom Ford spring-summer 2013 menswear (23)

Tom Ford spring-summer 2013 menswear (24)

Tom Ford spring-summer 2013 menswear (26)

Tom Ford spring-summer 2013 menswear (27)

Tom Ford spring-summer 2013 menswear (28)

Tom Ford spring-summer 2013 menswear (29)

Tom Ford spring-summer 2013 menswear (30)

Tom Ford spring-summer 2013 menswear (34)

Tom Ford spring-summer 2013 menswear (35)

Tom Ford spring-summer 2013 menswear (36)

 

Напиши коментар