man fashion

Том Форд ја спреми пролетната колекција на очила за сонце

Том Форд важи за еден од најдобрите дизајнери на денешницата. До сега многу пати ја има оправдано својата титула.

Сончевите зраци веќе се појавија, па време е да се подновиме со некој добар модел на очила. Треба да бидеме внимателни при изборот на очила за сонце. Со оглед на високиот uv индекс, не треба да штедиме на добри очила. Затоа ви даваме предлог, овој пат колекцијата на Том Форд.

Напиши коментар