ШоуБиз

Том Круз е прогласен за “Божество”!

Скиентолошката црква го прогласи нивниот следбеник, Том Круз за Божество. Тие сметаат дека тој има телепатска и   телекинетичка моќ. Според нив Том напреднал за многу нивоа и тоа за релативно кратко време. Достигнал до нивото “Operating Thetan”, а ретко кој може да го стигне тоа ниво.

Според нив луѓето кои се во тоа ниво може да ги придвижуваат предметите со умот. Можат да го напуштат умот и телепатски да комуницираат и управуваат со материјата, енергијата и времето.

Напиши коментар