ШоуБиз

Том Круз евтино помина со разводот!

Откако конечно и официјално се разведоа Том Круз и Кејти Холмс, во јавноста излегоа и информациите за поделба на наследството на милијардерот Том Круз.

Судејќи по овие информации може да се каже дека Том поминал евтино. Од целокупното негово богатство, а воопшто не е мало, Кејт ќе добие само 400.000 долари годишно како алиментација за нивната ќерка. Секој месец тој ќе уплаќа по 33.000 долари се додека таа не наполни 18 години.

Том ќе го плаќа здравственото осигурување за Сури, нејзиното школување… а, парите ќе ги префрла на трансакциска сметка.

Напиши коментар