man fashion

Tom Rebl – впечатлива колекција за следната зима

Мистична колекција која представува микс од повеќето стилови на 20-от век. Основните бои се црно и сиво, а преовладува класиката во сите нејзини вариации. Моделот што ги представува моделите е Саша Марини, кој очигледно е правиот човек за една ваква ексцентрична колекција.

Напиши коментар