man fashion

Tommy Hilfiger за следната зимска сезона

Колекцијава е една од најдобрите за следната есен/зима сезона 2012-13 година. Добар избор и комбинации на бои, умешно вклопување на деталите од кожа со останатите материјали, добри навистина аксесоари, како чевли, очила, чанти. Брендот е препознатлив по својата современа елеганција, што носи во себе дел од старата добро позната класика и секако дел од новата современа елеганција на денешницата таква каква што е.

 

Напиши коментар