Убавина

Топ 3 вежби за нозе и задник

Ако одењето во теретана ви е макотрпно и ви претставува обврска, тогаш одберете ги идеалните вежби за вас и вежбајте од дома. Додека гледате Тв или едноставно имате слободен половина час, направете неколку серии од овие вежби и убаво оформете го задникот и нозете. Ова се одлични вежби кои даваат брз ефект:

Напиши коментар