Убавина

Топ 4 вежби за стомак и грб

Овој пат се решивме да ви понудиме три лесни вежби за брзо оформување на мускулите на грбот и стомакот. Иако летото е оддамна започнато, сепак никогаш не е доцна за да се почне со вежбање. Секоја вежба правете ја по 20 пати, секој ден. Ефектите ќе бидат неверојатни!

Вежба број 1

Вежба број 2

Вежба број 3

Вежба број 4

 

Напиши коментар