man fashion

Топ 5 изданија на Роби Вилијамс

Тој важи за голема музичка ѕвезда, но и голем миленик кај женската популација. За него може слободно да се каже дека е маж кој има слобода да облече буквално што ќе посака. Тој во неколку свои интервјуа признал дека воопшто не се срами да излезе во пижами или пак по долна облека пред народот. Знаеме дека на своите концерти е соблекува и ја анимира публиката без никаков комплекс.

Слободата на неговиот дух ја покажува и преку стилот на облекување. Го имаме видено во секакви изданија, по гаѓи, во пижами, во тренерки па и во костум. Секогаш слободен и секогаш свој. Тоа е доказ дека најдобро е кога се облекуваме како што се чувствуваме, а не како трендот налага. Ова се петте најдобри изданија на Роби:

Напиши коментар