Bridal

Топ 6 свадбени колекции

Некои од нашите фанови, се интересираа за тоа има ли некоја колекција која е навистина во ТРЕНД и која се одржа на листата на омилени се до сега.

Ви гиприкажуваме 6 те варијанти на најдобри модели и стајлинзи за невеси.

СЕКСИ СВИЛЕНИ СИЛУЕТИ

Maggie Sottero, Justin Alexander, Jesus Peiro

 

БАЛСКИТЕ СТИЛОВИ НА ВЕНЧАНИЦИ

Sottero & Midgley, Maureen Myring Kesterton, Ian Stuart

 

ВЕНЧАНИЦИТЕ ВО СТИЛОТ НА 50-ТИТЕ ГОДИНИ

Stephanie Allin, Sarah Danielle, Suzanne Ermann

 

ВЕНЧАНИЦИ ВО СИРЕНА СТИЛ

Benjamin Roberts, Pronovias, Ellis Bridals

 

ВЕНЧАНИЦИ СО ТАНТЕЛИ

Alan Hannah, Charlotte Balbier, Leigh Hetherington

 

ВЕНЧАНИЦИ ВО СТИЛОТ НА ГРЧКИТЕ БОЖИЦИ

August Jones, Lambert Creations, Manuel Mota

 

Напиши коментар