Дестинации

Топ дестинација ова лето – прекрасниот „W Koh Samui“

Ако мечтаете да посетите уште едно рајско место ние имаме одлична идеја за вас и тоа е новиот хотел „W“  на остров Samui (познат и како Кох Самуи). До скоро и ние бевме исто како вас – во состојба на блажено незнаење за неговото постоење. Но денес едвај успеавме да го тргнеме погледот од одразот на облаците во безконечниот базен. Со поглед кон брегот на Тајланд, ова е одмор за кој вреди човек да мечтае.

 

Напиши коментар