Мода

Топ тенденција – стилот на шеесетите

Кога сексапилот ќе се сретне со носталгијата за минатиот век се добива мода во стилот на 60-тер години. Верни на тој стил, ви предлагаме неколку комбинации, кои го доловуваат шикот и енергијата од тоа време.  Фризури ретро, очила ретро, панталони и чевли ретро, чанти во ретро стил…аксесоарите се задолжителни!

 

Напиши коментар