Керозин

Toyota GT86

Toyota кон крајот на 2011 го произведе новиот спортски автомобил Toyota GT86, кој својата европска промоција ја доживеа на саемот за автомобили во Женева.

Toyota GT86 е долг 4,24 метри и висок 1,28 метри. Има идеален распоред на тежината помеѓу задната и предната страна. Под предниот капак на овој автомобил се наоѓа софистициран четвороцилиндричен бензинец Subaru boxer 2.0.

Напиши коментар