man fashion

Трендовите за летото 2012

Како и обично креаторите во лето сакаат да ја истакнуваат сината боја кај машката гардероба. Така и оваа година, од небесно сината, до морнарката таа боја повторно е тренд.

Шаренило, цветови, риги, е тренд кој се повеќе се користи за нагласување на летните колекции на дизајнерите.

Формалната гардероба, чистиот елегантен сти е она што мажите го сакаат, а многу креатори им го нудат.

Базично бело и црни комбинации се исто така тренд кој нема да исчезне. Па така мажите имаат голем избор што да облечат ова лето, треба само да се пронајдат.

Напиши коментар