ШоуБиз

Трето па машко за Ben Affleck и Jennifer Garner :)

Jennifer Garner и Ben Affleck се горди родители на своето трето по ред дете. На двојката ѝ се родил син во болницата во Santa Monica и сега двете поголеми сестри Seraphina (3) и Viloet (6) си добија братче.

Двојката објави дека чека уште едно дете во август, а уште во јануари се дозна дека очекуваат син.

–          Малку ќе ни биде чудно кога ќе ни се роди син, но ќе биде и различно и интересно – изјавила актерката во шоуто на Ellen DeGeneres.

Засега не се знае како ќе се вика новороденчето, но најважно е дека е живо и здраво.

Напиши коментар