Sweet Home

Триплекс дом – љубов на прв поглед

Ви претставуваме современ триплекс дом од 745 метри квадратни, кој се наоѓа во Момбаи, Индија. Зад  дизајнот на овој прекрасен дом стои архитектонското студио ZZ Arhitects, а за да се направи, потребно било да се спојат неколку станови во една целина.

Целта на дизајнерите била да се создаде атмосфера на бунгалов на плажа, само не со поглед на море, туку со поглед на прекрасниот град.  Лесните и јаки црти на ентериерот, големиот комфор кој го нуди овој дом се навистина зачудувачки. Едноставноста во комбинација со современото создаваат простор во кој домувањето е вистинско задоволство.

Погледнете… Ви гарантираме со вој дом ќе имате љубов на прв поглед!!!

 

Напиши коментар