ШоуБиз

Тука сите слободно се движат топлес

Која иронија – додека светот ги објавува голите фотографии на Кејт, додека таа се сончала топлес во Франција, Кејт и Вилијам заминаа на селото Марау на Соломон. Токму тука жените слободно се движат и тоа топлес. Не носат никаква облека на горниот дел од телото.

Таму Кејт и Вилијам беа гости на традиционалните танци, кои беа одиграни во нивна чест. Се запознаа со нивната култура и обичаи, и поминаа цел ден со селаните од ова село.

Напиши коментар