Дестинации

Тунелот од глицинија – Најубавиот тунел во светот …

Кога ќе ги погледнете фотографиите, ќе се согласите…

Овој преубав хотел се наоѓа во јапонскиот град Китакјашу а се наоѓа во паркот Кавачи Фуџи. Скептиците веројатно ќе помислат дека ова е фотошоп, но всушност во неговата екстремна убавина секојдневно се уверуваат илијадници романтични души…

Додека чекорите во него, зборови не се потребни, а секое цветче кое Ви се насмевнува, формирајќи прекрасен виолетово – бел колорит, за Вас е момент кој Ви го продолжува животот…

Повеќе од реално, преубаво за да биде вистинско…. Посетете го !!!

 

Напиши коментар