Керозин

Убавец на мраз

Со постигнат рекорд од 329, 91 километар на час, Бентли  го објави специјалното издание на  екслузивниот Conti Supersports Convertible – веќе најбрзиот автомобил на светот со четири седишта и мек покрив на поклопување.

Ограничен на само 100 примероци во светот, ISR (стои за “рекорд во постигната брзина на мраз”) е последниот модел од серијата Conti – похрабар, побрз и поскап од кога било досега. Причини да не го посакате овој автомобил?  Веројатно нема, но тоа не ни пречи да ја гледаме.

 

 

 

Напиши коментар