Дестинации

Убавините на Ubud Hanging Gardens и остров Бали

Ubud Hanging Gardens е луксузен хотел сместен среде раскошните убавини на островот Бали, Индонезија. Се простира на оризовите тераси на Убуд. Хотелот вклучува 38вили и огромен базен што ви го одзема здивот, панорамен поглед кон живописната вегетација во долината на реката Аун. Според мене ова е одмор од соништата…

Напиши коментар