Мода

Удобни и урбани зимски комбинации

Многу често жените се жалат дека во зима е тешко да се направи добра и модерна комбинација поради многуте слоеви гардероба кои се неопходни за да не заштитат од студеното време.

Меѓутоа со правилниот избор на вистинските парчиња можете да направите мошне  шик комбинации како на пример овие што ќе ги видите во галеријата што следи.

 

pink winter outfit

"Aqua and Charcoal" by crzrdnk77 on Polyvore

"outfit" by michelerussell on Polyvore

"outfit" by michelerussell on Polyvore

"outfit" by michelerussell on Polyvore

"outfit" by michelerussell on Polyvore

"outfit" by michelerussell on Polyvore

"Untitled #224" by alysfashionsets on Polyvore

"202" by serepunky on Polyvore

Untitled #156, created by sweetlikecandycane on Polyvore

"Untitled #197" by sweetlikecandycane on Polyvore

"Untitled #183" by sweetlikecandycane on Polyvore

sign me up

fall to winter

UMBRELLA!

mmm Burberry :)

 

Напиши коментар