man fashion

Уличниот стил на мажите низ светските метрополи

Дека мажите ширум светот имаат повеќе храброст за експериментирање отколку на Балканот не е ништо ново. Во светот на машката мода веќе нема правила. Уличниот стил на мажите низ светот се крактеризира со урбаноста, креативноста, слобободниот дух и самодовербата.

Еве неколку примери од светските метрополи и стилот на мажите:

Буенос Аирес
Германија
Њујорк
Лондон
Њујорк
Париз
Париз
Париз

Напиши коментар