Мода

Улиците на Милано се вистинска модна писта за време на модната недела

Додека трае модната недела во Милано, и самите улици на градот се претвораат во вистински модни писти. Секоја девојка која ќе ја сретнете на улица е облечена тренди и шик, па еве ви неколку фотографии кои ќе ви послужат како идеи и за вашиот стил и кои ќе ви помогнат да направите некои навистина интересни и модерни комбинации.

Напиши коментар