Мода

Улогата на модните додатоци за добриот стил

Ни еден аутфит нема да добие виска оценка од страна на модните критичари и стилистите ако не е дополнет со модни додатоци или аксесоари. Модните додатоци имаат огромна моќ на трансформација и ако ги изберете вистинските, само од обична маичка и фармерки можете да создадете ултра фенси аутфит.

Секоја жена треба да има:

*интересни парчиња накит за преку ден и за вечерно време.

*добар пар квалитетни очила за сонце,

*неколку квалитетни чанти,

*марами, шалови, ракавици, шапка за есен и зима,

*чевли што добро се комбинираат со чантите,

*аксесоари за коса.

Погледнете како аксесоарите ја збогатуваат комбинацијата и го дефинираат стилот:

 

tribal skirt

 

 

love the flats! I hope colored jeans stay in style through fall, I have wayyy to many pairs at this point ;)

the bubble necklace, the ultimate statement necklace ;)

Stay warm, stay stylish

Orange + Gold

mint

Southern Charm

Juicy Couture’s fall 2011-7

Juicy Couture’s fall 2011-1

sparkle

Ashley Duncan Bangles

I want!

Hearts Desire

Turquoise

BIG turquise ring

Turquise & Gold

rings on rings on rings

Beautiful

bracelets

Blingage

 

and more triangles! :)

 

Exotic Necklaces and Bracelets

Awsome Accoessries Make Your Life Funny 3

Awsome Accoessries Make Your Life Funny 4

Awsome Accoessries Make Your Life Funny 6

Awsome Accoessries Make Your Life Funny 7

Awsome Accoessries Make Your Life Funny 9

How to Accessorize Yourself with Rings23

How to Accessorize Yourself with Rings28

Chinese Actress Fan Bing Bing ‘ Cartier Ads 1 Chinese Actress Fan Bing Bing for Cartier Ads

Chinese Actress Fan Bing Bing ‘ Cartier Ads 2 Chinese Actress Fan Bing Bing for Cartier Ads

Chinese Actress Fan Bing Bing ‘ Cartier Ads 3 Chinese Actress Fan Bing Bing for Cartier Ads

Chinese Actress Fan Bing Bing ‘ Cartier Ads 4 Chinese Actress Fan Bing Bing for Cartier Ads

Chinese Actress Fan Bing Bing ‘ Cartier Ads 5 Chinese Actress Fan Bing Bing for Cartier Ads

 

Tory Burch Fall 2012 2 Tory Burch Fall 2012

Tory Burch Fall 2012 10 Tory Burch Fall 2012

Tory Burch Fall 2012 11 Tory Burch Fall 2012

.

LOVE

DIY Gold Tube Bracelets

Love

Arm candy!

Coral and turquoise!

Turquise!

Arm candy!

 

 

 

Напиши коментар