Sweet Home

Ултра луксузната вила наречена Castilo

Понекогаш е многу љубопитно да ја „подигнеме завесета“ и да ѕирнеме во животот на богатите. Ако и на вас ваквите прошетки ви се допаѓаат, дојдете заедно со нас на виртуелна прошетка низ супер луксузната вила Castillo.

Неверојатната куќа наскоро беше представена за продажба за 43.000 000 евра. Се наоѓа на самиот брег на островот Гранд Кајман на Карибите. Неверојатната градба е со површина од 4500 квадратни метри и нуди се што човек може да си посака, едноставно го задоволува и најкапризниот вкус.

Ајде да ја разгледаме :)

 

 

Напиши коментар