Sweet Home

Ултра модерен стил на живеење

Погледнете ја оваа прекрасна куќа лоцирана во Гирардот, Колумбија. Преубав дизајн од страна на колумбиската компанија GM Arquitectos.

6

 

 

Напиши коментар