Art & Crafts

Ултра модерни чевли во стилот на Miu Miu

Сакате да бидете различни и оргинални? Да имате нешто што никој друг го нема? Всушност токму тоа е стил. Ако сте и вие од оваа група луѓе кои сакаат да се издвојат од толпата, денес ќе ви понудиме оргинална декорација за вашите чевли.

Инспирацијата за денешниот проект се бестселерот на Miu Miu.

Еве како ќе изгледаат вашите нови чевли:

А еве ги и оргиналните модели:

Инструкции:

 

Напиши коментар