Sweet Home

Ултра модерно и убаво – провидни базени

Тим од архитекти, хортикултуристи и дизајнери на базени под името ОФТБ (Out Of The Blue) создава преубави решенија за дворови. Луксиз на различен начин. Базени, спа, простор за опуштање и забава, скара, тревници, градина за одмарање, се што можете да замислите или да посакате во својот двор, оваа екипа може да го оствари. Погледнаете еден пример на нивната работа. Ова е куќа која се наоѓа во близина на Мелбурн во Австралија. Надворешниот базен има една страна изработена од дебело стакло, и изгледа како прозор према внатрешноста на куќата. Преубавиот одсјај на водата од сините плочки секого би натерал да заплива во овој базен.

Напиши коментар