Мода

Ултра популарни комбинации на актуелните есенски бои

Модата оди секогаш чекор напред со времето и ние веќе многу одамна ги имаме сите есенски колекции и знаеме точно каков е најновиот есенски тренд. Она што ние го дознаваме ви го пренесуваме на различни начини со цел да ве информираме апсолутно се за она што подразбира мода и стил.

И веруваме дека нема подобар начин за тоа од „готови“  комбинации каде добивате најцелосна слика за се она што се случува во светот на модата – од актуелни парчиња облека, па до чевли, чанти и аксесоари…

"Damask Dress" by jeniferflowe on Polyvore

"Week 1 Day 1" by jeniferflowe on Polyvore

"City Business" by jeniferflowe on Polyvore

"Press Conference" by jeniferflowe on Polyvore

"Houndstooth @ Work" by jeniferflowe on Polyvore

cute

"Turquoise and Coral" by jeniferflowe on Polyvore

Coral and Gray, created by jeniferflowe on Polyvore

Dont Over Button, created by jeniferflowe on Polyvore

Work to Play in Denim, created by jeniferflowe on Polyvore

pretty in pink :)

Classic <3

"Coral Shell" by ohmeejean on Polyvore

"Black and White" by archimedes16 on Polyvore

"Untitled #131" by partywithgatsby on Polyvore

"Alice + Olivia" by archimedes16 on Polyvore

"Sunny Monday" by archimedes16 on Polyvore

"Office Outfit" by rumdelicious32 on Polyvore

White and Rose..Ha! I wish I could wear pink pants! haha I think I would opt for a pink skirt though LOL

This is really cute, love the leopard flats!

Beautiful Day !, created by bella0stella on Polyvore

Sleeveless Polka Dot Top, created by uniqueimage on Polyvore. Wish I could wear the short-shorts though!

"Aquamarine" by kajora on Polyvore

"Red, Ivory, and Black" by kajora on Polyvore

"Blue and Orange Work Outfit" by kajora on Polyvore

"Untitled #25" by kajora on Polyvore

layers, cardi, brown leather

"Plum Pudding" by archimedes16 on Polyvore

"Easter Sunday" by archimedes16 on Polyvore

"A Little Birdy Told Me" by archimedes16 on Polyvore

"Thursday at the Office" by archimedes16 on Polyvore

"September Palette" by archimedes16 on Polyvore

"Michael Kors for the Office" by archimedes16 on Polyvore....Cute!!!

"For Autumn" by archimedes16 on Polyvore

"Gucci and Prada" by archimedes16 on Polyvore

"Vera" by archimedes16 on Polyvore

"Ready for London, in Coral" by archimedes16 on Polyvore

"French Connection" by archimedes16 on Polyvore

 

Напиши коментар