Керозин

Уметност базирана на Ferrari 430 Scuderia

Се разви уметност базирана на Ferrari 430 Scuderia, која е всушност дело на Филипе Пасква. Францускиот уметник превзема задача на завиткување на телото на италијанскиот супер автомобил во третирана кожа од вол пред да ги постави своите уметнички вештини. Проектирањето на телото на 430 Scuderia во она што само може да се опише како сеопфатна ода за нешто што би го виделе од Ед Харди.

Се сомневаме дека дизајнот на Пасква имал нешто поврзано со американскиот бренд за облека, но сложените детали на јапонски мотиви, морски суштества и застрашувачки черепи, секако го зборуваат јазикот Харди. Она што може да види од дизајнот на Пасква врз 430 облека е дека човекот е пеколен уметник. Она што е особено импресивно е фактот дека тој бил во можност да работи околу сите рабови и мали пукнатини на италијанскиот супер автомобил за подобрување на убавината на неговиот проект. Па, погледнете го!

 

Напиши коментар