Art & Crafts

Уникатен свеќник од гранки – за урбана димензија во домот !!!

Ја сакате природата во Вашиот дом ???

Со отворени раце го сакате секој елемент од надворешноста, ја примате секоја креација на совршениот уметник со задоволство ???

А покрај тоа, ја сакате романтиката, но во поинаков облик??? Различна од секојдневната, веќе видената…

Страста нема второ име, но може да биде поинаку доживеана…

Одговорот е: Следниов сувенир во вид на свеќник кој и тоа како ќе ги внесе сите овие елементи !!!

Инструкциите ги имате на следнава фотографија, а она што Ви е потребно е:

Напиши коментар