Убавина

Уникатна и лесна декорација за нокти

Сакате вашиот маникир да изгледа различно и да покаже дека сте жена со собствен стил? Тогаш бидете секогаш свои и пробувајте постојано нови идеи. Денешниов маникир е навистина преубав, а сами ќе се уверите колку лесно и брзо се прави. Боите можете вие да ги искомбинирате во зависност од вашиот стил и вкус.

Инструкции:

 

Напиши коментар