man fashion

Уникатни чевли од Џон Галијано

Според нас оваа колекција чевли е една од најдобрите, ако не и најдобрата. Дизајнот е доведен до перфекционизам и штом станува збор за крајно талентираниот дизајнер Џон Галијано тоа воопшто и не не изненадува. Ексцентричен и единствен, тој идеално се отсликува себе си во своите оргинални колекции…

Напиши коментар