Убавина

Уникатни и оргинални идеи за маникир

Летото е сезоната кога можеме да си дозволиме секакви експерименти со бои и форми. Уште еден добар предуслов е фактот дека токму сега интензивните бои, забавните принтови и необичните комбинации од бои се особено популарни. Овие неколку декорации што ги избравме се навистина впечатливи и воопшто не е тешко да си ги направите во домашни услови.

Напиши коментар