Sweet Home

Уникатни простори за седење…за опуштен муабет !

Успешната конверзација најчесто ја следат повеќе фактори. Дискутабилен е односот на соговорниците, но најважен е просторот во кој се одвива. Без разлика дали станува збор за близок фамилијарен разговор, опуштен собир со пријателите или деловен разговор, условите во кои се одвива… диктираат многу.

Всушност постои ли некој што не ужива во предностите на убавиот простор кој во „заговор“ со релаксацијата, Ви го смирува секој дел од телото ? Секако дека не… За таа цел, сакаме да Ви претставиме идеи кои доколку успеете да ги реализирате би направиле комплетно смирувачко и луксузно катче. Формулата, не е невозможна. Модернистичките димензии искажани на едноставен начин, строги и прецизни линии се сé за кое треба да размислите и секако, да го изведете. Повеќето варијанти, во зависност од средината во која сакате да го дизајнирате овој „ волшебен простор “ ќе ги видите преку следниве фотографии, а се надеваме дека моќта која ја интерпретираат, се надеваме и дека ќе ја почувствувате…

Напиши коментар