Керозин

UP Design Vittoria

Овој автомобил ќе го комбинира спортскиот дух и елеганцијата со футуристички линии и најсовремена технологија. Производствената верзија ќе понуди внатрешен простор за две лица и ќе мери 4750 mm во должина, 1250mm висина и 1960mm ширина. Под хаубата ќе се вдоми V8 мотор, но сеуште нема информации за изворот и крајната сила. И другите податоци за жал сеуште се чуваат во тајност, така што засега ви ги прикажуваме овие слики, од кои може да се види дека овој автомобил изгледа прилично ветувачки.

Напиши коментар