Мода

Урбано и секси – „Textile“

Урбано и тренди! Елизабет и Џејмс ја презентираат својата пролет/лето колекција 2012 наречена „Textile“ Ова е мошне пријатна, опуштена и при тоа толку сексапилна колекција. Го сакам опуштениот допир на секоја една комбинација. Кај моделите преовладуваат питон и цветен принт кои многу добро знаете се тенденција број еден за пролетва.

Напиши коментар