Sweet Home

Уредување во италијански стил

Доколку сте едни од оние кои сакаат да направат промена во својот дом имаме одличен предлог за вас. Италијанскиот стил на уредување е одличен за оние кои го сакаат минимализмот, класиката и се потпираат на моќните детали.

Во прилог ви нудиме неколку фотографии од италијански архитекти за внатрешно уредување. Некои од нив го почитуваат класичниот стил, некои модерниот начин на уредување… како и да е ќе имате можнсот да се пронајдете себе си во некои од овие наши предлози.

Напиши коментар