Дестинации

Уште едно ремек дело на природата – Кристалната река

Кристалната река “Cano Cristales” или уште “Реката на петте бои” како што ја нарекуват локалните жители е најневеројатната и најпрекрасната река во светот. Силните комбинации од бои се должат на специјалните алги кои живеат на дното од реката, а ние ве каниме да се насладувате на овој воодушевувачки фестивал на петте бои (жолта, сина, зелена, црна и црвена ) Овој феномен за жал може да се набљудува само во определено време од годината!

 

Напиши коментар