ШоуБиз

Успешна тактика на aнгелот од VS!

Ангелот Роси објави на Твитер фотографии од новата колекција на Маркс и Спенсер, која беше пуштена на почетокот на месецот и тие беа распородадени за еден ден,
Овие слики придонесоа оваа линија за долна облека на овој познат бренд, да стане најдобрата колекција за долна облека во историјата на компанијата.
Очигледно дека Роси се грижи оваа колекција да биде добро продавана, па затоа пушти неколку слики на Твитер кои постигнаа невиден резултат.
Жените особено полудеа по цветното кимоно и чипканиот градник.

Напиши коментар